x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mijlocaşul portughez Nuno Viveiros va semna pe doi ani cu FC Braşov

Mijlocaşul portughez Nuno Viveiros va semna pe doi ani cu FC Braşov

de Mediafax    |    27 Sep 2011   •   15:43

Mijlocasul portughez Nuno Viveiros, care va semna in zilele urmatoare un contract pe doi ani cu gruparea FC Brasov, a efectuat, marti, primul antrenament sub comanda lui Daniel Isaila, relateaza MEDIAFAX.

"Viveiros este un jucator de valoare, pe care il cunoastem foarte bine si cred ca va aduce un plus de valoare echipei. In aceasta dimineata a efectuat vizita medicala, iar zilele urmatoare va semna un contract pe doi ani cu FC Brasov?, a declarat, marti, Iosif Kovacs, presedintele executiv al FC Brasov.

La randul sau, Nuno Viveiros (28 de ani) a declarat ca este nerabdator sa joace din nou in tricoul lui FC Brasov. "Sunt bucuros ca am revenit la FC Brasov, pentru ca aici m-am simtit foarte bine si in sezonul trecut. Ne-am inteles in privinta contractului, iar acum trebuie sa ma pregatesc cat mai bine.

In cel mai scurt timp sper sa ma pun la punct cu pregatirea fizica. Am trecut fara probleme vizita medicala, iar acum trebuie sa ma integrez cat mai repede in echipa. Sunt convins ca nu vor fi probleme de acomodare, pentru ca ii cunosc pe majoritatea jucatorilor din lot. Sunt nerabdator sa joc si imi doresc sa avem rezultate bune si in acest campionat", a declarat Nuno Viveiros pentru site-ul oficial al clubului.

Nuno Viveiros, care a evoluat in sezonul trecut la FC Brasov, a mai evoluat, de-a lungul carierei, la echipele Camacha, Nacional Madeira, Estrela Amadora (Portugalia), Skoda Xanthi (Grecia) sau Poli Iasi.

×
Subiecte în articol: contract fc brasov viveiros nuno evoluat