x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga CM 2010

Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga CM 2010

23 Iun 2010   •   00:00
Mircea Lucescu: Brazilia sau Argentina va câştiga CM 2010
Sursa foto: /Reuters

Tehnicianul român al lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că, în opinia sa, turneul din acest an al Cupei Mondiale din Africa de Sud va fi câştigat de Brazilia sau Argentina, informează site-ul oficial al clubului din Ucraina.

"Cred că adevăratul fotbal va începe din sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Cu siguranţă, am aşteptat mai mult de la selecţionatele africane care joacă pe continentul lor. Cred că, la fel ca în toate turneele finale precedente ce s-au desfăşurat în afara Europei, Brazilia sau Argentina va câştiga trofeul. Dacă turneul Cupei Mondiale este organizat în Europa, de obicei o naţională europeană câştigă. Nu trebuie să uităm că aproape toţi fotbaliştii argentinieni sau brazilieni, care evoluează la echipele naţionale, joacă la cluburi europene", a precizat tehnicianul român.

Naţionala Argentina s-a calificat în optimile Cupei Mondiale după ce a terminat grupa B pe primul loc cu maximum de puncte, în urma victoriei de marţi cu Grecia, scor 2-0. Reprezentativa Braziliei a obţinut accesul în optimi cu o etapă înainte de terminarea meciurilor grupei G, după ce a învins, duminică, cu 3-1, selecţionata Coastei de Fildeş.

×
Subiecte în articol: cm2010