x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu, după eşecul cu Obolon: "Rezervele nu sunt la înălţimea titularilor!"

Mircea Lucescu, după eşecul cu Obolon: "Rezervele nu sunt la înălţimea titularilor!"

10 Apr 2011   •   16:36
Mircea Lucescu, după eşecul cu Obolon: "Rezervele nu sunt la înălţimea titularilor!"

Tehnicianul român Mircea Lucescu a declarat, sâmbata, dupa prima înfrângere înregistrata de Şahtior Donetk pe teren propriu în acest sezon, în fata echipei Obolon Kiev, ca echipa sa a meritat sa piarda si a aratat ca nu este pregatita sa treaca într-un interval scurt de la Liga Campionilor, la campionatul intern.

"Am meritat sa pierdem. Am jucat împotriva unei echipe foarte agresiva si bine motivata. Acest meci a aratat ca nu suntem pregatiti sa trecem rapid de la Liga Campionilor la campionatul intern. Jucatorii pe care i-am folosit astazi nu se ridica la nivelul fotbalistilor de baza ai echipei. Brazilienii au avut probabil cea mai slaba evolutie de când sunt la Sahtior. Îmi asum întreaga responsabilitate, deoarece eu am luat decizia de a menaja unii jucatori dupa meciul cu FC Barcelona, pentru ca ei sa se pregateasca pentru mansa secunda cu catalanii. Oricum într-o buna zi am fi pierdut pe Donbass Arena, dar nu ma asteptam sa fim învinsi de Obolon", a spus Lucescu, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean.

Mircea Lucescu a precizat ca Obolon a meritat sa învinga deoarece s-a luptat de la început si pâna la finalul partidei.  "Ar trebui sa fie un exemplu pentru Douglas si Teixeira. Oricine considera campionatul Ucrainei usor, greseste profund. Este un campionat foarte dificil, în care trebuie sa îti arati atât abilitatile tehnice, dar si calitatile de luptator. Pentru noi urmeaza un meci cu Barcelona si este important ca atunci sa jucam mai bine decât am facut-o astazi. Poate acest meci va mobiliza echipa înaintea partidei cu Barcelona. Rat nu va juca în acel meci si este posibil ca si Srna sa lipseasca" , a adaugat tehnicianul.

Formaţia Şahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a fost învinsa, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Obolon Kiev, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Ucrainei. Aceasta a fost prima înfrângere a echipei Sahtior pe teren propriu în actualul sezon, atât în campionatul intern cât si în Liga Campionilor.

La mijlocul săptămânii, Şahtior Donetk a fost învinsa, pe stadionul Camp Nou, cu scorul de 5-1, de FC Barcelona, în prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 12 aprilie.

×
Subiecte în articol: şahtior mircea lucescu