x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Sandu: "Răzvan va reveni asupra declaraţiilor"

Mircea Sandu: "Răzvan va reveni asupra declaraţiilor"

15 Oct 2010   •   00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că afirmaţiile selecţio­ne­ru­lui Răzvan Lucescu sunt nef­e­ri­cite şi s-a arătat convins că antre­no­rul primei reprezentative va reveni asupra acestora.

"Nu sunt labil psihic, chiar dacă am fost bolnav sau am pierdut în Franţa. Poa­te Răzvan a avut un moment nefe­ricit în apreciere. Nu cred că dacă avem o părere personală, trebuie să o ţinem doar pentru noi. Este o declaraţie neferi­cită a lui Răzvan şi sunt convins că va reveni asupra ei. Gică Hagi este prieten cu Răz­van, să nu credeţi că este un scandal între cei doi, doar au opinii diferite", a spus Sandu, la Digi Sport.

"În România trebuie schimbată mentalitatea şi să ne apucăm să muncim. Avem la ora asta un fotbal care nu ne satisface, e o consecinţă a cea ce se întâmplă la cluburi. Dar cu vreo 3-4 mi­lioane de euro poţi face centre de formare excelente în oraşe precum Iaşi, Bacău, Craiova sau Ploieşti", a adăugat Naşu'.

El a precizat că oferta de prelungire a contractului lui Răz­van Lucescu nu include şi o mărire de salariu: "Mă­rirea de salariu e o minciună sfruntată". În ultimele zile, ata­cu­ri­le la adresa lui Răzvan Lucescu s-au înmulţit, printre contestatari numă­rându-se fraţii Becali, Gică Po­pescu, Gică Hagi şi Ladislau Bölöni.

×
Subiecte în articol: echipa nationala