x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu a încetat colaborarea cu fraţii Becali!

Mutu a încetat colaborarea cu fraţii Becali!

25 Ian 2011   •   10:45
Mutu a încetat colaborarea cu fraţii Becali!
Sursa foto: /Intact Images

148155-1400-325034-mutu-.jpgPublicaţia italiană La Nazione scrie, marţi, că atacantul român Adrian Mutu a renunţat la colaborarea cu Giovanni Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informează violanews.com.

"Mutu l-a concediat pe Becali! Este o lovitură de teatru care anticipă o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spune dacă ruptura dintre Mutu şi sfătuitorul său poate influenţa decizia de revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranţă alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", scrie violanews.com, care menţionează că Mutu se desparte de Becali pentru a doua oară (prima dată în perioada de după Chelsea).

Conform site-ului italian, Mutu va fi impresariat de Pietro Chiodi.

Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfătuit pe Mutu să părăsească echipa înaintea meciului Bologna - Fiorentina, iar de atunci jucătorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declanşat o procedură pentru suspendarea salariului. "Mutu a arătat apoi că nu este de acord cu ideile impresarului său, astfel că ieri l-a concediat", mai scrie violanews, citând La Nazione.

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, că a decis împreună cu fotbalistul încetarea contractului de reprezentare pentru a putea rezolva conflictul cu conducerea Fiorentinei. "Cei de la Fiorentina au spus că problema aş fi eu, şi pentru interesul lui am decis să întrerupem colaborarea. Nu e nici un fel de problemă, sunt prieten cu Adi Mutu şi important e ca el să-şi rezolve această problemă. Ca să nu mai fie niciun fel de problemă am decis de comun acord asta", a declarat Becali.

Impresarul FIFA a precizat că Mutu va trebui să ia singur decizia dacă va mai continua cu gruparea italiană sau nu: "Nu ştiu dacă mai rămâne la Fiorentina sau pleacă, asta e problema lui de acum, va trebui să o rezolve singur".

×