x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu: "Mi-ar fi plăcut să joc alături de Antognoni!"

Mutu: "Mi-ar fi plăcut să joc alături de Antognoni!"

22 Feb 2011   •   14:11
Mutu: "Mi-ar fi plăcut să joc alături de Antognoni!"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, cu ocazia prezentării evenimentului "Antognoni Day", ce va avea loc pe 4 martie, că i-ar fi plăcut să evolueze alături de fosta vedetă a grupării Fiorentina, Giancarlo Antognoni, pentru că ar fi dat mult mai multe goluri, informează violanews.com.

"Este o iniţiativă frumoasă (n.r. - organizarea "Zilei Antognoni"), Giancarlo merită asta, ţinând cont de faptul că este simbolul Florenţei. Faptul că evoluez cu numărul 10, la fel ca el, mă obligă, însă îmi oferă şi satisfacţii. Mi-ar fi plăcut să joc alături de el, aş fi marcat mult mai multe goluri... Recordul lui de goluri? Este de netrecut. Îi mulţumesc pentru invitaţia de a participa la acest eveniment, la care vor fi prezente vedete ale Fiorentinei, şi sper ca într-o zi lumea să îşi aducă aminte şi de mine, dacă nu la fel de mult, măcar într-o măsură mai mică", a spus Mutu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat ce părere are de faptul că publicul nu a apreciat evoluţia sa din meciul cu Sampdoria, scor 0-0, Mutu a spus: "Obiectivul este să închei cât mai bine sezonul şi să revin la forma fizică cea mai bună. Nu vreau să comentez fluierăturile de duminică".

Adrian Mutu a fost invitat, alături de foste vedete ale Fiorentinei, precum Luciano Chiarugi, Kurt Hamrin sau Giuliano Sarti, să participe la conferinţa de presă organizată cu ocazia prezentării evenimentului "Antognoni Day", ce va avea loc la Florenţa. Cu acea ocazie vor fi organizate meciuri de fotbal şi un spectacol la care vor participa personalităţi din lumea sportului şi culturii.

În cadrul conferinţei de presă de marţi a avut loc lansarea cărţii "Antognoni, 10 feluri de a-ţi spune «te iubesc»", dedicată fostului fotbalist.

×