x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Naţionala Franţei, fluierată de public la un meci de baschet

Naţionala Franţei, fluierată de public la un meci de baschet

07 Oct 2010   •   00:00
Naţionala Franţei, fluierată de public la un meci de baschet
Sursa foto: /Reuters

Reprezentativa de fotbal a Franţei, care va întâlni România, sâmbătă, în preliminariile Euro-2012, a fost fluierată de public, miercuri seară, la un meci amical de baschet disputat la Paris-Bercy, între echipele americane New York Knicks şi Minnesota Timberwolves, scor 100-106, informează presa franceză.

Potrivit football.fr, echipa antrenată de Laurent Blanc a asistat la partida de baschet, iar în momentul în care fotbaliştii au fost arătaţi pe ecranele din sală, o parte a publicului i-a aplaudat, dar cea mai mare parte i-a fluierat.

Le Parisien scrie de asemenea că unii spectatori au aplaudat echipa Franţei, în timp ce alţii, "mult mai zgomotoşi", i-au huiduit de fotbalişti.

Site-ul oficial al federaţiei franceze notează că echipa Franţei a efectuat, miercuri, două antrenamente intense la Clairefontaine, iar seara a asistat la meciul de baschet. La finalul partidei, baschetbalistul Ronny Turiaf (New York Knicks) a făcut schimb de tricouri cu Florent Malouda şi i-a oferit fotbalistului o pereche de ghete.

×
Subiecte în articol: echipa nationala