x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Naţionala Ungariei are un nou selecţioner

Naţionala Ungariei are un nou selecţioner

19 Dec 2013   •   17:34
Naţionala Ungariei are un nou selecţioner

Federaţia Ungară de Fotbal a anunţat, joi, că noul selecţioner al primei reprezentative este Attila Pinter, care îl înlocuieşte pe Sandor Egervari, care a demisionat în luna octombrie. Pinter, care a pregătit campioana en-titre a Ungariei, Gyor ETO, va conduce naţionala în preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Attila Pinter, în vârstă de 47 de ani, a evoluat de 20 de ori în naţionala Ungariei.

În cărţi pentru acest post s-a aflat şi fostul antrenor al naţionalei României, Ladislau Bölöni. Dar răspunsul pe care acesta l-a dat nu a fost unul favorabil. “Sunt sub contract cu formaţia qatareză Al-Khor, până în vara lui 2014. În oferta Federaţiei ungare au fost şi câteva referiri la partea financiară, dar discuţia nu a ajuns până la aceste detalii, căci primul criteriu, cel al contractului cu Al-Khor, nu putea fi depăşit”, a declarat Bölöni pentru cotidianul Nemzeti Sport.

Ungaria a făcut parte din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2014, alături de naţionala României, şi a încheiat pe poziţia a treia, ratând participarea la turneul final din Brazilia.

×