x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neuer se laudă că a păcălit arbitrul la golul lui Lampard

Neuer se laudă că a păcălit arbitrul la golul lui Lampard

28 Iun 2010   •   00:00
Neuer se laudă că a păcălit arbitrul la golul lui Lampard
Sursa foto: /Reuters

Portarul echipei naţionale a Germaniei, Manuel Neuer, a declarat că şi-a dat seama că mingea şutată de mijlocaşul englez Frank Lampard a trecut de linia porţii, dar felul rapid în care a reacţionat, ca şi cum balonul ar fi fost încă în teren, i-a păcălit pe arbitrii întâlnirii, informează Daily Mail.

"Am încercat să nu reacţionez faţă de arbitru şi doar să mă concentrez pe ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că mingea a fost după linie şi cred că felul în care m-am comportat l-a păcălit pe arbitru care a crezut că balonul nu a trecut de linie", a spus Neuer, care crede că mingea şutată de Lampard a trecut cu doi metri de linia porţii: "Apoi am văzut la televizor, în camera de control doping, ce s-a întâmplat. Da, a fost după linie. Ar fi trebuit să fie gol pentru Anglia. Probabil au fost doi metri".

Fostul internaţional şi selecţioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, actual comentator pentru postul ESPN, consideră că este o ruşine faptul că Angliei nu i s-a validat golul. "Acela a fost un gol. Este o ruşine", a spus Klinsmann.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Bloemfontein, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Angliei, în optimile de finală ale turneului din Africa de Sud. În minutul 38, la scorul de 2-1, Frank Lampard a şutat din afara careului, balonul a lovit transversala şi a căzut, cu toată circumferinţa, dincolo de linia porţii însă arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a validat reuşita mijlocaşului englez.

×
Subiecte în articol: cm2010