x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Olanda vrea titlul, uruguayenii cred că pot merge în finală

Olanda vrea titlul, uruguayenii cred că pot merge în finală

06 Iul 2010   •   00:00

Înaintea semifinalei cu Uruguay, selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, şi-a lăudat adversarii, dar a declarat că va fi mulţumit doar dacă echipa sa va câştiga titlul mondial. "Uruguayenii evoluează cu atâta pasiune încât formează o echipă foarte periculoasă. Fiecare echipă are un punct forte, la Uruguay e pasiunea. La începutul turneului le-am spus jucătorii mei să ia exemplu de la Uruguay. Semifinala este însă doar o etapă de trecut. Nu sunt încă fericit, mai e mult până acolo", a afirmat Van Marwijk.

De partea cealaltă. deşi are mulţi indisponibili, antrenorul Uruguayului, Oscar Tabarez, crede că echipa sa poate face un meci perfect în faţa Olandei. "Nu voi spune nimic despre echipa de start, deoarece sunt jurnalişti care au intrat la antrenamentul închis, care au vrut să facă pe reporterii de război. Ştim că putem pierde cu Olanda, dar nimeni nu ştie ce se va întâmpla. Totul este posibil. Ştim că trebuie să facem un meci perfect pentru a învinge şi putem face un meci perfect", a spus Tabarez.

"Este minunat că jucăm în semifinale, mă bucur pentru jucători şi ştiu că milioane de oameni vor urmări meciul. Este o bucurie imensă", a mai declarat selecţionerul Uruguayului.

Prima semifinală a Campionatului Mondial din Africa de Sud, Uruguay - Olanda, va avea loc în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul Green Point din Cape Town.

×
Subiecte în articol: cm2010