x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pancu: "Avem nevoie de mult noroc pentru a ne califica"

Pancu: "Avem nevoie de mult noroc pentru a ne califica"

25 Aug 2010   •   00:00

Atacantul Daniel Pancu a declarat miercuri, pe aeroportul din Iaşi, înaintea plecării spre Franţa, că echipa sa, FC Vaslui, poate spera la calificarea în grupele Europa League dacă va înscrie în meciul din deplasare cu OSC Lille. "Avem nevoie de mult noroc pentru a ne califica. Lille a demonstrat în meciul tur şi în campionat că este o echipă puternică, fiind neînvinsă până acum. Noi trebuie să scoatem un rezultat bun acolo pentru a schimba impresia pe care am lăsat-o în acest debut de campionat, dar şi în meciul tur. Nu am pierdut la Vaslui şi eu cred că dacă vom reuşi să înscriem am putea să ne calificăm", a spus Daniel Pancu.

Pancu a adăugat că vasluienii vor fi nevoiţi să joace împotriva unui public ostil: "Am înţeles că s-au vândut deja toate biletele pentru partida de joi, aşa că noi va trebui să jucăm şi împotriva celor 18.000 de fani francezi, care am înţeles că fac o atmosferă senzaţională la meciurile de pe teren propriu ale lui Lille. Totuşi, noi suntem jucători profesionişti şi sperăm să obţinem un rezultat care să ne permită să ajungem în grupele Europa League".

Partida OSC Lille - FC Vaslui, din manşa secundă a play-off-ului Europa League, va avea loc joi, de la ora 21:45. În manşa tur, cele două echipe au remizat la Vaslui, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: europa league