x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa din Franţa laudă evoluţia "cocoşilor" în amicalul cu Anglia

Presa din Franţa laudă evoluţia "cocoşilor" în amicalul cu Anglia

18 Noi 2010   •   16:00
Presa din Franţa laudă evoluţia "cocoşilor" în amicalul cu Anglia

"Anglia, care nu reuşise decât un 0-0, acasă, în preliminarii, cu Muntenegru, are mult de muncă. Şi echipa noastră are, dar ea se află, evident, pe drumul cel bun", a scris France Soir.

O altă publicaţie, Le Parisien/Aujourd'hui en France, consideră că dezastrul reprezentativei Franţei la ultima Cupă Mondială pare departe: "Este frumos să ai o echipă cu jucători care s-au hotărât să joace împreună, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră".

Cotidianul sportiv L'Equipe consideră, la rândul său, că victoria obţinută în Anglia este un semn de mărire: "Acest an internaţional, greu de uitat pentru noi, s-a încheiat, miercuri seara, pe stadionul Wembley, în mod fericit, cu un succes de prestigiu în faţa Angliei, într-un meci care înseamnă o bornă esenţială în progresul noii echipe a Franţei".

În fine, Le Figaro se arată optimist: "Anul oribil al «albaştrilor» se încheie cu un pariu încurajator pentru viitor. Dominând Anglia, echipa Franţei, care are trei victorii consecutive în grupa sa de calificare la Campionatul European din 2012, a demonstrat că revenirea sa în prim-planul fotbalului mondial nu mai este o himeră".

Reprezentativa Franţei, liderul grupei D a preliminariilor pentru Euro 2012, a învins, miercuri seară, la Londra, cu scorul de 2-1, selecţionata Angliei, într-un meci amical. Pentru Franţa au marcat Benzema '16 şi Valbuena '55, în timp ce pentru Anglia a înscris Crouch '85.

×