x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană îl critică pe Chivu: "Seară de coşmar pentru român!"

Presa italiană îl critică pe Chivu: "Seară de coşmar pentru român!"

24 Feb 2011   •   10:53
Presa italiană îl critică pe Chivu: "Seară de coşmar pentru român!"
Sursa foto: /AFP

Presa italiană notează că fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a avut mari probleme la meciul de miercuri, cu Bayern Munchen, scor 0-1, în duelul cu atacantul olandez al bavarezilor, Arjen Robben, care l-a depăşit în viteză pe român în mai multe rânduri.

Gazzetta dello Sport scrie că românul a fost printre cei mai slabi interişti, notându-l cu 5. "I-a picat cel mai rău adversar cu putinţă. Chivu a încercat toate dansurile posibile pentru că olandezul este isteţ şi nu poţi înţelege pe unde va pătrunde, în centru sau pe extremă, în timp ce la capitolul viteză îţi taie răsuflarea. Pe partea lui a defilat şi Lahm. A încheiat jocul în centru şi apoi Inter a primit gol. O seară de coşmar pentru român", a scris principalul ziar de sport din Italia.

Tot cu 5 l-a notat pe Chivu şi cotidianul Il Giornale, care l-a comparat pe jucătorul interist cu o specialitate de brînză italiană, precum şi site-ul milanoogginotizie.it, în timp ce datasport.it a menţionat că fundaşul român nu a fost "tocmai un zid".

"Mai multe inexactităţi: probleme împotriva rapidului atacant olandez...", notează calciomercato.it, care i-a acordat lui Chivu nota 5,5. Sportevai.it scrie că românul, notat cu 5, "nu a reuşit să îl oprească pe Robben". Aceeaşi notă Chivu a primit-o şi din partea cotidianului Gazzetta dello Sport , care a scris că "românul a avut o seară de coşmar în duelul cu Robben şi Lahm".

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa germană Bayern Munchen, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gomez '90.

×