x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa rusă: "Zenit nu acceptă decât victoria"

Presa rusă: "Zenit nu acceptă decât victoria"

04 Aug 2010   •   00:00
Presa rusă: "Zenit nu acceptă decât victoria"
Sursa foto: /Intact Images

Presa rusă de miercuri scrie că Zenit Sankt Petersburg nu acceptă decât varianta victoriei în meciul cu Unirea Urziceni, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Alb-albaştrii trebuie să câştige pentru a atinge grupele Ligii Campionilor. Orice egal cu goluri e în favoarea Unirii. La Bucureşti, Unirea a luptat literalmente pentru fiecare balon. Nu e dificil de prevăzut că Unirea va miza din nou pe defensivă. În tur, Zenit a fost aproape de victorie şi a jucat mai bine, dar Unirea a supravieţuit şi a păstrat poarta intactă, ceea ce le permite românilor să rămână optimişti. Verdictul s-a amânat pentru azi. Ultimele trei meciuri ale Unirii s-au încheiat 0-0, aparent românii ar fi satisfăcuţi şi acum cu acest scor, dar sperăm ca Zenit să frângă zidul impenetrabil al defensive române", a scris publicația RBK.

Cotidianul Vesti scrie că "Zenit mizează pe atac", în timp ce Sport Express a titrat: "Sută la sută Zenit va învinge. Pentru că e obligată s-o facă" .

Rosițkaia Gazeta a notat că Zenit va juca la victorie, pentru a-şi asigura locul în competiția de elită a fotbalului European. "Şansele sunt bune, chiar dacă Unirea crede în forţa sa şi va face totul să nu ia gol. Poate chiar speră să termine iar 0-0 și să ajungă la penaltiuri", a notat sursa citată.

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a declarat pentru Sport Express că nimic nu e imposibil în fotbal. "Vor fi câteva improvizaţii în echipă, nu-i avem pe Paraschiv și Pădurețu. Misiune imposibilă e titlu de filme, în fotbal imposibilul devine posibil. Nimic nu e imposibil", a spus Stoica.

Partida Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni va avea loc în această seară, de la ora 19:30, şi va fi transmis livetext de jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor