x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa turcă: "Stancu, omul meciului pentru Galata"

Presa turcă: "Stancu, omul meciului pentru Galata"

07 Feb 2011   •   12:57
Presa turcă: "Stancu, omul meciului pentru Galata"
150509-.jpgPresa turcă de azi notează că victoria pe care Galatasaray a obţinut-o în partida de pe teren propriu cu Eskişehirspor, scor 4-2, este un cadou pentru tehnicianul Gheorghe Hagi, care şi-a sărbătorit în week-end ziua de naştere, şi că atacantul român Bogdan Stancu a fost omul meciului.

"Cadou pentru Hagi", a scris Hurriyet, care menţionează că victoria de duminică i-a adus antrenorului român un pic de relaxare într-o perioadă mai dificilă. Hurriyet mai notează că Bogdan Stancu, autorul unui gol în partida cu Eskişehirspor, s-a obişnuit să înscrie şi "aduce zâmbete pe buze printr-un grafic în creştere".

"Cadou de la Stancu", a titrat şi Fanatik, care adaugă că atacantul român i-a promis lui Hagi, sâmbătă, când tehnicianul a împlinit 46 de ani, că echipa îi va dedica lui golurile şi victoria din meciul cu Eskişehirspor. "Puţin cam târziu! Fanii lui Galatasaray au aşteptat exact 20 de săptămâni pentru a vedea un fotbal bun. Noile transferuri, Stancu, Culio şi Kazim au distrus apărarea oaspeţilor, în special Stancu a jucat perfect", scrie Fanatik.

"Atacantul român a înscris şi în campionat, după reuşita din Cupă, iar ieri a avut un joc foarte bun. Tânăra vedetă, care şi-a arătat calitatea, a dat speranţe pentru viitor", menţionează Milliyet, care i-a acordat lui Stancu nota 7, singurul care a mai primit această notă fiind Sabri.

Cotidianul Fotomac notează că Bogdan Stancu a înscris primul său gol pe Turk Telekom Arena. "Fotbalistul român, apreciat pentru că este muncitor şi luptător şi pentru viteza sa, a pus în pericol poarta echipei Eskişehirspor cu şuturile sale puternice", adaugă Fotomac.

×