x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG a început negocierile cu Julian Nagelsmann pentru postul de antrenor principal

PSG a început negocierile cu Julian Nagelsmann pentru postul de antrenor principal

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2023   •   23:45
PSG a început negocierile cu Julian Nagelsmann pentru postul de antrenor principal
Sursa foto: Hepta

Potrivit informațiilor deținute de footmercato.net, PSG va discuta cu Julian Nagelsmann pentru postul de antrenor. Germanul este liber de contract de când a plecat de la Bayern.

Christophe Galtier a condus ultimul său meci în calitate de antrenor al lui PSG sâmbătă seară, împotriva lui Clermont. Sfârșitul unei aventuri care a durat un an și care a fost mai mult decât complicată, în ciuda câștigării titlului de campioană a Franței.

Tacticianul francez a fost foarte criticat, mai ales din cauza jocului considerat mediocru produs de echipa sa, care a depins în principal de reușitele individuale ale vedetelor sale.

Mai multe nume au apărut în presă europeană în ultimele săptămâni ca succesor al francezului, printre acestea cele ale lui Luis Enrique, Jose Mourinho sau chiar Thiago Motta.

Publicația footmercato.net susține însă că Julian Nagelsmann este o opțiune mai mult decât credibilă și serioasă pentru banca de pe Parc des Princes. Antrenorul german a fost dat afară de la Munchen la sfârșitul lunii martie și, prin urmare, este liber de contract.

Sursa meționată susține că au avut loc deja discuții între reprezentanții proprietarilor și Nagelsmann și că altele urmează să aibă loc în curând. Aceeași sursă informează că este foarte posibil ca Thierry Henry să facă parte din staff-ul antrenorului german.

Antrenor tânăr, cu idei axate în special pe atac, Nagelsmann este deci considerat un candidat foarte interesant de către staff-ul parizian, care dorește să facă o mică revoluție în echipa sa în această vară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×