x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG anticipează oferte şi mai mari de 300 milioane euro pentru Mbappe

PSG anticipează oferte şi mai mari de 300 milioane euro pentru Mbappe

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   15:30
PSG anticipează oferte şi mai mari de 300 milioane euro pentru Mbappe
Sursa foto: Hepta

Paris Saint-Germain anticipează un război al ofertelor pentru atacantul său Kylian Mbappe, după ce clubul saudit Al-Hilal a pus pe masă 300 milioane lire sterline pentru starul francez, transmite DPA.

PSG i-a dat permisiunea lui Mbappe pentru a discuta termenii personali cu Al-Hilal, care a prezentat oferta uriaşă în scris după ce s-a aflat că vicecampionul mondial nu face parte din lotul pentru turneul din Japonia şi Coreea de Sud.

Conform unor surse ale clubului parizian, sunt aşteptate şi alte oferte pentru Mbappe, care pot include şi un schimb de jucători.

Chelsea, Manchester United, Tottenham, Inter Milano şi Barcelona şi-au exprimat interesul pentru Mbappe, după ce acesta nu a fost inclus vineri în turneul asiatic.

Viitorul lui Mbappe a PSG este tot mai incert, după ce atacantul francez a refuzat prelungirea contractului său care expiră în 2024. Din iarna lui 2024, el poate discuta legal cu orice club privind un transfer, iar din vară devine jucător liber, o situaţie pe care PSG o va evita cu siguranţă.

Mbappe ar fi acceptat oferta lui Real Madrid de a veni ca jucător liber în vara lui 2024, urmând să beneficieze de o primă de instalare de 160 milioane euro dacă se mută la Madrid în 2024. El a anunţat anterior că doreşte să îşi ducă până la capăt contractul cu PSG şi se antrenează în prezent la centrul de pregătire al clubului parizian, alături de ceilalţi jucători lăsaţi în afara lotului pregătit de Luis Enrique.

×
Subiecte în articol: psg oferte mbappe