x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Radomir Antici: Fotbalul a fost nedrept cu noi

Radomir Antici: Fotbalul a fost nedrept cu noi

24 Iun 2010   •   00:00
Radomir Antici: Fotbalul a fost nedrept cu noi
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul echipei naţionale a Serbiei, Radomir Antici, a declarat, miercuri, după înfrângerea din partida cu Australia, scor 1-2, care a consemnat eliminarea de la Cupa Mondială, că rezultatul este unul nedrept şi jucătorii săi meritau să se califice în optimile competiţiei, informează Blic.

"Nu pot spune că fotbalul a fost drept cu noi. Am avut o evoluţie bună, nu pot să învinuiesc pe nici un jucător. Am avut multe şanse dar nu am marcat. Mai multe oportunităţi am avut în repriza a doua, când au intrat jucători noi care au avut ocazii mari. Am jucat bine dar am fost pedepsiţi pe nedrept, meritam mai mult. Cred că am lăsat o impresie bună până la urmă la acest turneu. Nu cred că această generaţie va cădea după ce nu ne-am calificat în optimile Cupei Mondiale", a spus Antici.

Serbia a pierdut, miercuri, partida cu naţionala Australiei, scor 1-2, şi a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale. Serbia a adunat trei puncte în grupa D a competiţiei, după victoria cu Germania, scor 1-0, pierzând întâlnirile cu Ghana şi Australia. 

×
Subiecte în articol: cm2010