x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Radu Ştefan s-a accidentat şi ratează turneul din Cipru!

Radu Ştefan s-a accidentat şi ratează turneul din Cipru!

07 Feb 2011   •   10:45
Radu Ştefan s-a accidentat şi ratează turneul din Cipru!

Fundaşul echipei Lazio Roma, Radu Ştefan, va rata turneul echipei naţionale din Cipru din cauza unei accidentări, relatează presa italiană, citată de Agerpres.

Internaţionalul român a resimţit dureri la genunchiul drept şi a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 19 al meciului cu Chievo Verona, scor 1-1, locul său fiind luat de Scaloni. Din cauza acestei accidentări, Radu a devenit incert şi pentru partida pe care lazialii o vor susţine weekend-ul următor, în deplasare, cu Brescia.

Radu Ştefan s-a accidentat la acelaşi genunchi la care fusese operat de menisc în luna decembrie a anului trecut, dar leziunea nu are nici o legătură cu operaţia de acum două luni.

"Astăzi Ştefan Radu a fost supus unui examen radiologic la clinica Paideia. Examenul a relevat urmări ale unei contuzii în partea inferioară a rotulei de la genunchiul drept şi în partea proximală a ligamentului rotulian. Jucătorul va începe tratamentul adecvat şi disponibilitatea sa pentru meciul de duminică va fi evaluată în zilele următoare", a anunţat clubul Lazio într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

×