x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu a plecat în vacanţă direct din Belarus

Răzvan Lucescu a plecat în vacanţă direct din Belarus

08 Sep 2010   •   00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a plecat în vacanţă după meciul cu Belarus, contând pentru etapa a doua a calificărilor la Campionatul European din 2012, a declarat la revenirea în ţară ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia. "Răzvan Lucescu a plecat de acolo direct în străinătate în vacanţă. Nu ştiu când se întoarce", a spus Zaharia.

Răzvan Lucescu nu a venit în ţară împreună cu delegaţiile României care s-au întors de la Minsk, unde a avut loc meciul cu Belarus, contând pentru grupa D a calificărilor la turneul final al Campionatului European din 2012, respectiv de la Sankt Petersburg, unde selecţionata de tineret a remizat cu reprezentativa Rusiei, în ultimul meci al calificărilor pentru Campionatul European din 2011.

Tot la aeroport, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat încă o dată că selecţionerul Răzvan Lucescu nu este în pericol de a fi înlocuit. "Am fost mai buni, dar nu am reuşit să înscriem. Din şase puncte avem doar două. Ieri am avut doar trei ocazii. Dacă batem în Franţa, lucrurile vor reveni pe făgaşul normal. Lui Răzvan Lucescu este posibil să îi prelungim contractul până în 2014", a spus Sandu.

×
Subiecte în articol: echipa nationala