x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu: "Eu fac echipa, nu impresarii sau presa"

Răzvan Lucescu: "Eu fac echipa, nu impresarii sau presa"

08 Oct 2010   •   00:00
Răzvan Lucescu: "Eu fac echipa, nu impresarii sau presa"
Sursa foto: /Intact Images

Selecţionerul Răzvan Lucescu a spus astăzi, într-o conferinţă de presă organizată la Paris, înaintea partidei cu Franţa din preliminariile Euro-2012, că el este singurul care alege jucătorii şi nu impresarii sau reprezentanţii presei, ca reacţie la declaraţia agentului Victor Becali, conform căreia atacantul Ciprian Marica s-ar putea retrage din echipa naţională.

"Există un caz Marica la echipa naţională? De ce întrebaţi, a spus el ceva? Din câte ştiu, FRF nu are contract cu nici un jucător pentru a-l face titular să joace 90 de minute. În al doilea rând, eu sunt cel care face echipa, nu de la Bucureşti, nu presa, nu impresarii, nu alte interese. În al treilea rând, aici au venit 23 de jucători, fiecare ştie că are un rol foarte important în cadrul grupului. Şi echipa se bazează pe toţi", a spus Lucescu.

"În timpul săptămânii, ne pregătim în 23, toţi sunt pregătiţi în cazul în care se apelează la ei, iar obligaţia lor este să se antreneze cât mai bine. Să fie atenţi la tot ce se discută, iar dacă se apelează la ei, să dea totul pentru obşinerea unui rezultat pozitiv. Aşa că, din punctul meu de vedere, nu există niciun caz X, Y sau Z", a completat Lucescu.

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că Marica i-a mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se crează la naţională" şi că jucătorul ar fi spus că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

Becali a făcut aceste declaraţii după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora între Ciprian Marica şi staful tehnic al naţionalei ar fi apărut neînţelegeri, din cauza unor discuţii la antrenamentele de la Mogoşoaia.

Marica a declarat, joi, într-o discuţie cu fanii pe chat-ul paginii sale web, că nu poate renunţa să evolueze pentru echipa naţională, deoarece nu joacă pentru selecţionerul Răzvan Lucescu, ci pentru reprezentativa României.

×
Subiecte în articol: echipa nationala