x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Raţ: "Teoretic, Albania pare un adversar facil"

Răzvan Raţ: "Teoretic, Albania pare un adversar facil"

01 Sep 2010   •   00:00

Fundaşul lui Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, miercuri, la Piatra Neamţ, într-o conferinţă de presă, că reprezentativa Albaniei, pe care România o va întâlni în primul meci al preliminariilor Euro-2012, pare, teoretic, un adversar facil.

"Albania este o echipă imprevizibilă şi ambiţioasă. Poporul albanez este caracterizat prin ambiţie. Teoretic pare un adversar facil, dar asta nu înseamnă că vom intra pe teren şi deja am câştigat cu 3-0. Va fi foarte greu şi nu încerc să găsesc o scuză pentru un eventual eşec", a spus Raţ.

"Din punct de vedere fizic sunt în regulă. Sper că nu vor mai fi probleme şi voi putea juca în ambele meciuri. Pauza mea nu a fost decât de 6-7 zile, apoi am trecut la antrenamente normale. Bineînţeles că ne dorim şase puncte în cele două meciuri, iar în această campanie orice eşec, mai ales acasă, te poate scoate din cărţile pentru calificare. Trebuie să facem totul pentru a câştiga fiecare meci şi pentru a aduna cât mai multe puncte. Indiferent despre ce se spune despre şansele de calificare, ale noastre, ale Franţei sau ale altei echipe, important este ceea ce se întâmplă pe teren. Cu siguranţă va conta şi absenţa lui Chivu, pentru că el până la urmă este cel mai important om al nostru şi trebuie să ne descurcăm şi fără el", a precizat Raţ.

×
Subiecte în articol: echipa nationala