x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rezultatele obţinute de adversarii echipelor româneşti

Rezultatele obţinute de adversarii echipelor româneşti

16 Aug 2010   •   00:00

OSC Lille, adversara lui FC Vaslui din play-off-ul Ligii Europa, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut în compania echipei Paris Saint-Germain, în prima etapă a campionatului Franţei, ultimul dinaintea întâlnirii cu vasluienii. Antrenorul lui Lille, Rudi Garcia, a folosit formula: Landreau - Debuchy, Rami, Chedjou, Beria - Balmont, Mavuba, Cabaye - Gervinho (89 Frau), De Melo (73 Sow), Hazard (82 Obraniak).

Meciurl tur dintre FC Vaslui şi Lille va avea loc joi, de la ora 20:00, returul fiind programat peste o săptămână, în Franţa.

Tot duminică, Grasshopper Zurich, adversara Stelei în play-off-ul Ligii Europa, a învins cu 2-1, în deplasare, pe St. Gall, într-un meci contând pentru etapa a V-a a campionatului elveţian. Acesta a fost primul succes din acest sezon pentru Grasshoppers, care a părăsit ultima poziţie, clasându-se acum pe locul 8.

Pentru Grasshopper au marcat Salatici, în minutul 3, şi Toko, minutul 64, în timp ce pentru gazde a marcat Schenkel, în minutul 20. Antrenorul echipei din Zurich, Ciriaco Sforza, a folosit următorea echipă: Konig - Menezes, Vallori, Smiljanici, Voser - Salatici - Lang, Cabanas (90 Hajrovici) , Toko (69 Colina), Zuber - Renella (74 Innocent Emeghara).

Primul meci al dublei manşe dintre Steaua şi Grasshopper Zurich, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa joi, la Bucureşti. Returul este programat la 26 august, la Zurich.

Sâmbătă, Hajduk Split, adversara Unirii Urziceni, a învins, în deplasare, cu 5-0 pe Inter Zapresici, într-un meci din etapa a IV-a a campionatului Croaţiei, în timp ce Manchester City, care va juca în play-off-ul Ligii Europa cu FC Timişoara, a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Tottenham Hotspur, într-un meci din prima etapă a campionatului Angliei.

×
Subiecte în articol: europa league