x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo, căpitan la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul contra lui Messi

Ronaldo, căpitan la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul contra lui Messi

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2023   •   10:45
Ronaldo, căpitan la debutul său în Arabia Saudită, în amicalul contra lui Messi
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită pentru prima dată de când s-a alăturat echipei Al Nassr, după ce a fost numit căpitan al echipei Riyadh ST XI pentru un meci demonstrativ împotriva echipei lui Lionel Messi, Paris St Germain, au anunțat luni seara oficialii saudiți.

Portughezul în vârstă de 37 de ani va conduce echipa formată din jucători de la echipele saudite Al Hilal și Al Nassr împotriva PSG-ului lui Messi, în ceea ce va fi cel mai recent capitol al celebrei rivalități mondiale din fotbal.

Din formație mai fac parte internaționalii saudiți Salem Al-Dawsari, care a marcat în victoria surprinzătoare din faza grupelor împotriva Argentinei la Cupa Mondială de anul trecut, și Saud Abdulhamid.

Confruntarea extrem de așteptată, care ar fi avut peste 2 milioane de cereri de bilete online, va avea loc joi, la Riyadh.

Licitația pentru un bilet VIP, denumit simbolic "Dincolo de imaginație" (Beyond Imagination), la meci a depășit deja 10 milioane de riali (2,66 milioane de dolari) într-o licitație care urmează să se încheie marți.

Ronaldo a lipsit de la primele două meciuri interne pentru Al Nassr după ce a fost suspendat de Federația Engleză de Fotbal.

Atacantul portughez a ajuns la echipa arabă la începutul acestei luni, în cadrul unui contract până în 2025, estimat de presă la peste 200 de milioane de euro.

Ronaldo va avea prima sa apariție competițională în Saudi Pro League duminică, atunci când Al Nassr va găzdui Al Ettifaq.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo Lionel Messi