x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronny Levy: "Presiunea va fi mai mare pe Zenit"

Ronny Levy: "Presiunea va fi mai mare pe Zenit"

02 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat, luni, înainte de plecarea spre Rusia, pentru returul cu Zenit din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, că echipa sa nu are nimic de pierdut la Sankt Petersburg şi că presiunea va fi mai mare pe adversari.

"Cred că presiunea e pe Zenit, noi trebuie să fim mai relaxaţi şi să mergem să dăm tot ce este mai bun. Noi ştim ce rezultat e bun pentru noi, dar ştim că Zenit e o echipă foarte, foarte bună şi că e favorită acasă. Nu am la dispoziţie trei jucători foarte importanţi la mijloc, Pădureţu, Paraschiv şi Apostol, şi trebuie să găsesc nişte soluţii", a spus Levy.

"Rubin Kazan, dacă ar fi să fim oneşti, e o echipă foarte puternică. În anii trecuţi când le-am arătat elevilor mei echipe cu o tactică foarte bună le-am arătat ca exemplu Rubin Kazan. Iar Zenit a câştigat uşor meciul cu Rubin. Deci este o echipă foarte bună", a mai declarat tehnicianul israelian.

Jucătorul Sorin Frunză a precizat că o calificare a echipei Unirea Urziceni în play-off-ul Ligii Campionilor, în dauna celor de la Zenit, nu ar fi imposibilă. "Eu zic că va fi greu, dar nu imposibil. I-am văzut pe cei de la Zenit, i-am studiat, eu zic că o să fie bine. Sperăm să fim mai buni ca ei, de asta ne ducem acolo. Plecăm şi de luni, avem meci miercuri. Eu zic că o să fie bine, pentru că am aşa o presimţire. Noi avem şi egalul şi victoria. Ei au doar un rezultat, victoria. Deci noi suntem favoriţi la meciul de miercuri", a spus Frunză.

Delegaţia Unirii Urziceni a plecat luni în Rusia, unde va disputa manşa secundă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Partida împotriva formaţiei Zenit Sankt Petersburg va avea loc miercuri, de la ora 19:30. În meciul tur, disputat la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor