x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Roy Hodgson şi-a dat demisia de la Liverpool. Revine Kenny Dalglish!

Roy Hodgson şi-a dat demisia de la Liverpool. Revine Kenny Dalglish!

08 Ian 2011   •   13:59
Roy Hodgson şi-a dat demisia de la Liverpool. Revine Kenny Dalglish!
Sursa foto: /Reuters
145732-.jpg

Site-ul oficial al lui Liverpool a anunţat în această dimineaţă că antrenorul Roy Hodgson a decis să îşi prezinte demisia în urma rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon. "Îi suntem recunoscători pentru munca depusă, dar am luat această decizie în interesul clubului. Îi doresc mult succes pe viitor", se arată într-un comunicat semnat de noul patron al clubului, John Henry.

"A fost un mare privilegiu pentru mine să o antrenez pe Liverpool. Este o onoare să lucrezi pentru un club cu aşa o istorie. Aceste şase luni au reprezentat cea mai mare provocare pentru cariera mea. Îmi pare rău că nu am putut să îmi las amprenta asupra clubului aşa cum aş fi dorit", a spus şi Roy Hodgson cu această ocazie.

Liverpool a anunţat deja şi cine va fi succesorul lui Hodgson: Kenny Dalglish, ultimul tehnician care a adus titlul pe Anfield, în 1990.

În 20 de meciuri din acest sezon, Liverpool a strâns doar 25 de puncte, aflându-se la numai 4 puncte de primul loc retrogradabil. Dalglish va redebuta la Liverpool duminică, în meciul cu Manchester United din Cupa Angliei.

×