x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Săpunaru este convins că Porto va juca finala Europa League

Săpunaru este convins că Porto va juca finala Europa League

05 Mai 2011   •   10:51
Săpunaru este convins că Porto va juca finala Europa League
Sursa foto: /AFP

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Villarreal din manşa secundă a semifinalelor Europa League, Cristian Săpunaru a declarat că FC Porto trebuie să facă totul pentru a câştiga, în ciuda avantajului de patru goluri luat în tur şi este sigur că echipa sa se va califica, informează cotidianul Record.

"Cred sincer că nu vom primi patru goluri. Adversarul nostru a jucat şapte jocuri acasă, le-a câştigat pe toate şi în două dintre ele a marcat cinci goluri. Trebuie să facem tot ce putem pentru a nu primi goluri. Villarreal nu va juca doar cu trei fotbalişti (n.r. - referire la faptul că Villarreal va folosi trei atacanţi). Are 11 jucători buni, plus rezervele. Trebuie să facem totul pentru a învinge şi nu pentru a menţine rezultatul de pe teren propriu", a spus Săpunaru.

FC Porto, la care Cristian Săpunaru ar putea intra ca titular, întâlneşte formaţia spaniolă Villarreal, în această seară, de la ora 22:05, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Europa. În tur, formaţia portugheză s-a impus cu scorul de 5-1.

×