x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Slovacia - Paraguay 0-2: Sud-americanii sunt în grafic

Slovacia - Paraguay 0-2: Sud-americanii sunt în grafic

20 Iun 2010   •   00:00
Slovacia - Paraguay 0-2: Sud-americanii sunt în grafic
Sursa foto: /Reuters

Paraguay a adunat patru puncte după disputele cu adversarii mai periculoşi din Grupa F, Italia şi Slovacia, şi are mari şanse să se califice în optimi din moment ce în ultima etapă va întâlni modesta naţională a Noii Zeelande.

Sud-americanii au început în forţă, dar Mucha a respins de lângă bară un şut trimis de Santa Cruz. Presiunea echipei lui Gerardo Martino s-a intensificat la mijlocul primei reprize, iar Vera a deschis scorul la capătul unei acţiuni superbe, cu un şut plasat de la marginea careului. Până la pauză, Paraguay a mai avut o ocazie mare, dar Mucha a respins cu piciorul reluarea din alergare a lui Santa Cruz.

La reluare, sud-americanii au cedat iniţiativa, dar slovacii nu au părut nici un moment în stare să pericliteze poarta lui Villar. De fapt, europenii au avut o singură mare ocazie, în prelungirile partidei, la şutul lui Vittek. Între timp, Riveros făcuse însă 2-0 după o greşeală a apărării slovace şi paraguayenii se gândesc deja la ultimul meci din grupă, contra Noii Zeelande.

Pentru livetext dati click aici.

×
Subiecte în articol: cm2010