x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Stanciu (Steaua): Sunt foarte încrezător în şansele noastre, chiar dacă o vom întâlni pe Manchester City

Stanciu (Steaua): Sunt foarte încrezător în şansele noastre, chiar dacă o vom întâlni pe Manchester City

05 Aug 2016   •   17:10
Stanciu (Steaua): Sunt foarte încrezător în şansele noastre, chiar dacă o vom întâlni pe Manchester City
Sursa foto: LPF.ro

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, jucătorul echipei de fotbal Steaua, a declarat vineri că este încrezător în şansele formaţiei sale de a se califica în grupele Ligii Campionilor chiar dacă în play-off-ul competiţiei va întâlni gruparea engleză Manchester City.

''Nu-mi doream să picăm cu Manchester City, ci alt adversar. Dar acum consider că va fi un meci important pentru noi, nu avem în fiecare zi şansa să jucăm cu o asemenea echipă şi asemenea jucători. O să mergem în deplasare şi o să avem parte de o experienţă unică pe un asemenea stadion. Eu sunt foarte încrezător în şansele noastre, chiar dacă vom întâlni pe Manchester City. Sunt de părere că şansele sunt de 50-50. Repet, sunt încrezător în şansele noastre de a ne califica. Vom da totul pentru asta. Nu ştiu dacă se putea mai greu, dar City a fost să fie, o să pregătim meciul foarte bine şi o să ne bucurăm de experienţa pe care o vom avea', a spus Stanciu pentru postul Digi Sport.

Referitor la oferta de 6 milioane de lire sterline de la Chelsea anunţată de presa engleză, Stanciu a afirmat: ''Eu nu citesc prea mult presa şi nu mă interesează alte lucruri, pentru că am un impresar cu care ţin legătura. Cu siguranţă că atunci când va fi ceva concret Ana Maria (n.r. - Ana Maria Prodan) îmi va spune. Dar nu cred că se pune problema să plec acum, înainte de acest play-off cu City''.

Formaţia Steaua Bucureşti va întâlni echipă engleză Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la sediul UEFA, de la Nyon (Elveţia).

Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 16 august, iar returul la Manchester, pe 24 august.

Sursa: AGERPRES

×