x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steliştii au scăpat de Konig şi de Renella

Steliştii au scăpat de Konig şi de Renella

de Mihai Morcovescu    |    24 Aug 2010   •   00:00
Steliştii au scăpat de Konig şi de Renella
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul lui Grasshopper Zurich, Ciriaco Sforza, nu va putea conta pe portarul Swen Konig şi pe atacantul Vincenzo Renella în meciul retur cu Steaua din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, informează cotidianul elveţian Neue Zurcher Zeitung.

Cei doi s-au accidentat în ultima partidă de campionat pierdută de Grasshopper pe teren propriu cu 3-0 în faţa liderului campionatului Elveţiei, FC Lucerna - echipa lui Cristian Ianu, devenind astfel indisponibili pentru meciul cu echipa antrenată de Ilie Dumitrescu.

Portarul "lăcustelor", care a făcut minuni la meciul disputat în urmă cu o săptămână în Ghencea, acuză o contuzie puternică în zona inghinală, în timp ce atacantul italian a suferit o ruptură musculară parţială la coapsă și va lipsi de pe gazon o perioadă mai lungă, de aproximativ două-trei luni.

Partida retur din play-off-ul Ligii Europa, dintre Grasshopper Zurich şi Steaua va avea loc joi, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 prin eurogolul marcat de Bogdan Stancu.

Vezi aici rezumatul meciului Grasshopper Zurich - FC Lucerna 0-3


×
Subiecte în articol: europa league