x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Strinici: "Credem în calificare, defensiva lui Dinamo e slabă"

Strinici: "Credem în calificare, defensiva lui Dinamo e slabă"

04 Aug 2010   •   00:00

Fundaşul lui Hajduk Split, Ivan Strinici, a declarat că echipa sa nu renunță la gândul calificării în play-off-ul Ligii Europa, chiar dacă în tur Dinamo a câștigat cu 3-1, şi mizează pe slăbiciunile din defensiva formaţiei pregătite de Ioan Andone, informează cotidianul Jutarnji List.

"Nici nu mai trebuie să ne gândim ce ar fi fost dacă nu am fi pierdut la Bucureşti. Câştigarea campionatului este primul nostru obiectiv, dar asta nu înseamnă că renunțăm la ambiţiile europene. Vom încerca să întoarcem rezultatul de la Bucureşti. Credem în calificare, de garantat nu poate garanta nimeni. Românii sunt o echipă în faţa căreia cu siguranţă ne putem face jocul. Defensiva lor are slăbiciuni, drept dovadă că au primit trei goluri în ultimul joc de campionat", a spus Strinici.

Jucătorul croat a afirmat că echipa sa trebuie neapărat să marcheze în prima repriză pentru a mai spera la calificare. "Totodată, trebuie să fim foarte atenţi să nu mai primim nici un gol. Trebuie să avem inimă şi dorinţă, nu ne mai permitem nici o greşeală. Stadionul plin ne va ajuta foarte mult. Împreună putem celebra un rezultat de excepţie. Cred că suporterii noştri vor crea o atmosferă care îi va îngheţa pe oaspeţi", a comentat el.

Conform presei croate, antrenorul Stanko Poklepovici va introduce în teren următorul 11: Subasici - Oremus, Maloca, J. Buljat, Strinici - Brkljaca, Andrici - Tomasov, Ibricici, An. Sharbini - Ah. Sharbini.

×
Subiecte în articol: europa league