x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Suspans pe Old Trafford: Ofertele pentru cumpărarea clubului Manchester United sunt așteptate până diseară

Suspans pe Old Trafford: Ofertele pentru cumpărarea clubului Manchester United sunt așteptate până diseară

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2023   •   12:00
Suspans pe Old Trafford: Ofertele pentru cumpărarea clubului Manchester United sunt așteptate până diseară
Sursa foto: Hepta

nvestitorii interesați de preluarea clubului Manchester United au fost anunțați că au timp până miercuri, la ora locală 21.00, ca să depună o ultimă ofertă. Nu este clar dacă termen limită este strict și dacă vor apărea ofertanți surpriză, potrivit BBC.

Se pare că oficialii lui United s-au întâlnit recent cu mai mulți investitori care ar putea face oferte oficiale. Până în prezent, singurele două oferte anunțate public aparțin bancherului din Qatar, Sheikh Jassim, și proprietarul Ineos, Sir Jim Ratcliffe.

Ambele părți au avut întâlniri cu oficialii lui United și miercuri ar putea face oferte îmbunătățite și detaliate.

Suma oferită nu a fost dezvăluită, dar sursele susțin că în ambele cazuri aceasta este sub evaluarea de 5-6 miliarde de lire sterline pe care Glazers, proprietarii americani ai clubului, au stabilit-o.

De asemenea, ambele oferte sunt controversate deoarece investitorii au legături cu alte cluburi de fotbal. Qatar Sports Investments deține clubul francez Paris St Germain, iar Ineos finanțează pe Nice și Lausanne.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united old trafford