x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Trei fraţi într-o echipă naţională prezentă la un Mondial!

Trei fraţi într-o echipă naţională prezentă la un Mondial!

16 Iun 2010   •   00:00
Trei fraţi într-o echipă naţională prezentă la un Mondial!
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul naţionalei Hondurasului, Julio Cesar de Leon, nu va mai putea juca la Cupa Mondială din Africa de Sud din cauza unei rupturi musculare la piciorul drept suferită la ultimul antrenament dinaintea partidei de debut cu Chile.

Selecţionerul Reinaldo Rueda l-a chemat de urgenţă în locul său pe Jerry Palacios (foto 1), atacantul echipei chineze Hangzhou Greentown.

Această modificare de ultim moment în lotul hondurian a condus la o premieră în istoria Campionatului Mondial, şi anume pentru prima dată dintr-o echipă naţională vor face parte trei fraţi: Jerry, Johnny şi Wilson Palacios.

Cei trei s-au născut în oraşul La Ceiba, iar ultimul sosit la CM, Jerry, în vârstă de 29 de ani, este cel mai mare dintre fraţi. Wilson (foto 2) de la Tottenham, care are 26 de ani, este cel mai cunoscut dintre fraţii Palacios, în timp ce Johnny, în vârstă de 24 de ani, este legitimat la echipa Olimpia din Honduras.

Cei trei au mai avut un frate, Edwin, care a fost răpit şi asasinat în urmă cu trei ani. "Tot ce fac în fotbal este pentru Edwin. El veghează asupra mea", a declarat Wilson în Africa de Sud.

Naţionala Hondurasului va debuta la CM din Africa de Sud astăzi, împotriva reprezentativei statului Chile.

×
Subiecte în articol: cm2010