x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA atenţionează asupra escrocheriilor cu bilete la Euro 2012

UEFA atenţionează asupra escrocheriilor cu bilete la Euro 2012

04 Feb 2011   •   09:35
UEFA atenţionează asupra escrocheriilor cu bilete la Euro 2012

149936-.jpgUniunea europeană de fotbal atrage atenţia asupra tentaţiei de a cumpăra bilete pentru Euro 2012 din altă parte decât de pe site-ul său, considerând că aceşti cumpărători riscă să fie escrocaţi şi să nu poată asista la meciuri.

Cu câteva săptămâni înainte de punerea în vânzare a biletelor pentru Campionatul European de anul viitor, executivul fotbalului continental subliniază că site-ul uefa.com este singurul loc sigur în domeniu. "Puteţi face doar o comandă de tichete pe site-ul oficial", a declarat presei Martin Kallen, şeful Euro, joi, la Varşovia. "Orice altă sursă este în principiu ilegală", a insistat el.

Între 1 şi 31 martie, amatorii vor putea să se înscrie şi să aibă şansa de a cumpăra până la 4 bilete dintre cele 550.000 ale Euro-2012 oferite marelui public. Cererea depăşeşte, de obicei, cu mult oferta: 10,4 milioane de persoane au depus o cerere pentru unul dintre cele 300.000 bilete de la Euro-2008 din Elveţia şi Austria. UEFA va alege fericiţii spectatori în cadrul unei loterii, în aprilie.

"Ne vom ocupa de problema biletelor de la început până la sfârşit", a subliniat Pedro Correia, responsabil în domeniu la UEFA. "Veţi vedea multe site-uri apărute din piaţa neagră. Vom încerca mereu să introducem acţiuni în justiţie contra lor. Dar, în cele din urmă, oamenii trebuie să înţeleagă că nu trebuie să se ducă pe aceste site-uri, care, cea mai mare parte a timpului, nu au pur şi simplu bilete, astfel că eventualii clienţi cumpără ceva care nu există", a adăugat el.

×