x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Variantă bombă: Mourinho, la Manchester United din 2012

Variantă bombă: Mourinho, la Manchester United din 2012

15 Apr 2011   •   15:46
Variantă bombă: Mourinho, la Manchester United din 2012
Sursa foto: /Reuters
161336-mourinho-reuters-8765.jpgCotidianul britanic The Sun a scris azi că antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, care şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a reveni în campionatul Angliei, este încrezător că va fi succesorul lui Alex Ferguson, urmând a prelua conducerea tehnică a lui Manchester United în vara anului 2012.

Jurnalul notează, sub titlul "Jose: Voi fi următorul antrenor de la United", că Mourinho le-a spus prietenilor săi că va avea cale deschisă către postul de tehnician al echipei din Manchester, la finalul sezonului viitor.

"Jose este un prieten bun al meu. Am discutat de multe ori despre viitorul său şi am înţeles că vrea să revină în Anglia. Însă este greu de spus când va fi disponibil postul meu. Sănătatea mea va decide asta", a afirmat recent Ferguson, în vârstă de 69 de ani.

The Sun scrie că varianta Mourinho ar fi agreată de conducerea clubului din Manchester. Jose Mourinho, care a antrenat în Anglia formaţia Chelsea, are contract cu Real Madrid încă trei sezoane.

×