x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Vezi ce lovitură dură le pregăteşte FIFA impresarilor din fotbal. Fraţii Becali ar putea rămâne fără obiectul muncii

Vezi ce lovitură dură le pregăteşte FIFA impresarilor din fotbal. Fraţii Becali ar putea rămâne fără obiectul muncii

09 Ian 2013   •   20:19
Vezi ce lovitură dură le pregăteşte FIFA impresarilor din fotbal. Fraţii Becali ar putea rămâne fără obiectul muncii

FIFA pregateste una dintre cele mai importante schimbari din fotbalul mondial in ultimii ani, iar cei mai afectati vor fi impresarii de jucatori, printre care se numara si fratii Ioan si Victor Becali.

 
Dupa ce au dat mai multe tunuri incasand comisioane uriase din transferul jucatorilor romani in strainatate, cei doi agenti ar putea ramane fara obiectul muncii, in conditiile in care forul mondial doreste sa elimine intermediarii din aceste tranzactii, scrie ziare.com
 
Mai exact, FIFA intentioneaza sa implementeze platforma virtuala Global Player Exchange, o baza de data complexa care va ajuta cluburile sa se documenteze si sa transfere jucatori fara ajutorul impresarilor sau firmelor de impresariat.
 
Anuntul a fost facut la Zurich, intr-o conferinta in care s-a discutat problema transparentei in ceea ce priveste transferurile de jucatori, precum si preturile "umflate" de catre agentii fotbalistilor. 
 
Potrivit FIFA, 28 la suta dintre sumele de transfer platite in 2012 la nivel international au ajuns in buzunarele impresarilor si intermediarilor.

×
Subiecte în articol: victor becali giovani becali impresari fifa