x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international West Ham, acord de 30 de milioane de lire sterline cu Man Utd pentru Harry Maguire

West Ham, acord de 30 de milioane de lire sterline cu Man Utd pentru Harry Maguire

de Redacția Jurnalul    |    10 Aug 2023   •   00:20
West Ham, acord de 30 de milioane de lire sterline cu Man Utd pentru Harry Maguire
Sursa foto: Hepta

Manchester United a ajuns la un acord pentru vânzarea lui Harry Maguire la West Ham United pentru o sumă de 30 de milioane de lire sterline, au confirmat surse pentru 90min.

Internaționalul englez a fost îndepărtat din funcția de căpitan al clubului luna trecută, Bruno Fernandes preluând rolul pe Old Trafford.

90min a dezvăluit luni că West Ham a făcut o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru Maguire, viitorul său pe termen lung la United fiind incert, dar oferta a fost respinsă la momentul respectiv.

O parte din motivul pentru care United a respins această ofertă a fost convingerea că Hammers nu vor putea satisface pretențiile salariale ale lui Maguire, dar după ce West Ham i-a informat miercuri pe Diavolii Roșii că sunt dispuși să își modifice oferta de contract pentru fundașul central, cele două cluburi au ajuns la un acord.

Deși Maguire nu a fost 100 la sută convins să părăsească Man Utd în această fereastră de transfer, 90min susține însă că acum este deschis la o mutare și se pare că va accepta oferta lui West Ham.

În cazul în care Maguire va definitiva transferul, United va avea o pierdere de 50 de milioane de lire sterline pentru jucătorul în vârstă de 30 de ani, după ce în 2019 transferului său de la Leicester City l-a făcut cel mai scump fundaș din istoria fotbalului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: harry maguire manchester united West Ham