x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbalul jucat cu de-a Sylla

Fotbalul jucat cu de-a Sylla

22 Mar 2004   •   00:00

Norocul care i-a ocolit in meciurile cu Steaua si FC Arges, cand au pierdut in ultimul minut, le-a suras ieri jucatorilor lui Cosmin Olaroiu.

FC National s-a impus chinuit in fata Brasovului, in minutul 90+4, intr-o partida anosta, descrisa excelent de numele mijlocasului sau de culoare, Sylla. Desi "stegarii" au dominat tactic, "bancarii" au gasit in lovitura de cap a lui Flavius Moldovan o mare gura de oxigen, dat fiind faptul ca pentru ei urmeaza doua partide de foc, cu Rapid si Dinamo.

SANSA. "Am jucat foarte slab azi si sunt nemultumit de prestatia baietilor mei. Am gresit in aceasta saptamana, fiindca am vrut prea mult de la ei si i-am obosit foarte tare la antrenamente", a declarat Olaroiu. De partea cealalta, desi a scapat un punct de aur in ultimele secvente ale partidei, Razvan Lucescu, urmarit din tribuna de familie, inclusiv de tatal sau, Mircea, venit special de la Istanbul, este optimist in ceea ce priveste viitorul echipei. "Paradoxal, desi am pierdut in ultima secunda, nu sunt asa de suparat, pentru ca am jucat bine. Baietii au respectat intocmai indicatiile mele, dar se poate spune ca am avut ghinion."

EMOTII. Mircea Lucescu a fost afectat de infrangerea suferita de fiul sau, considerand ca acesta merita cel putin un rezultat egal. "Am avut emotii mari. Era normal, pentru ca este fiul meu. A avut ghinion, fiindca tactic a jucat foarte bine. Brasovul a avut cel putin 4 ocazii mari de gol. Pacat ca nici una nu s-a concretizat ", a afirmat "Il Luce", care a refuzat sa comenteze informatia conform careia, impreuna cu Adrian Ilie, va parasi pe Besiktas Istanbul la finalul sezonului.

ZENGA. In Cotroceni a fost prezent si fostul antrenor al "bancarilor", Walter Zenga, aflat in tara pentru o saptamana, in care ar putea semna pentru Universitatea Craiova.

"Vom avea viata grea in acest campionat, cu toate echipele. Il sustin pe Razvan pana la capat. Echipa e bunicica si mi-a placut cum s-a miscat azi. Trebuie sa batem Otelul etapa viitoare"
Ioan Neculaie patron FC Brasov

×
Subiecte în articol: sport