x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF: Comitet Executiv - "Vama" i-a luat locul lui Giovani

FRF: Comitet Executiv - "Vama" i-a luat locul lui Giovani

16 Iul 2004   •   00:00

Adunarea Generala a LPF de azi a fost prefatata ieri, la FRF, de o intrunire a presedintilor de club din prima divizie, ce a avut ca scop stabilirea celui de-al doilea reprezentant al echipelor in Comitetul Executiv federal.

PAUL ANDONE

VOT. Sedinta s-a desfasurat la Casa Fotbalului, fiind prezenti doar emisari de la 13 cluburi. In locul lui Ioan Becali, fost presedinte la Rapid, au fost nominalizati Dinu Gheorghe (Rapid), Gino Iorgulescu (FC National) si Gheorghe Chivorchian (FCM Bacau), primul fiind votat de majoritatea colegilor. "Este o decizie pe undeva fireasca, deoarece e normal ca Rapidul sa-si mentina postura pe care a detinut-o in Comitetul Executiv. Practic, a fost schimbat reprezentantul. Nu stiu de ce m-au ales ceilalti presedinti. Asta trebuie sa ii intrebati pe ei", a declarat Dinu Gheorghe.

LICENTA. Presedintele Sportului Studentesc, Vasile Siman, nu este de acord cu afirmatiile facute de presedintele Comisiei de Licentiere, Viorel Duru, care a spus ca echipa din Regie are sanse mici de a primi licenta de club profesionist. Costurile primei etape a lucrarilor de modernizare se ridica la suma de aproximativ 4 miliarde de lei si au fost suportate din fondurile Facultatii de Arhitectura. Comisia de Licentiere a FRF a stabilit ca 24 iulie este termenul-limita pentru ca Sportul Studentesc si Apulum Alba-Iulia sa isi rezolve problemele legate de infrastructura.

DORINTA

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe a anuntat ca gruparea pe care o conduce va adopta aceeasi politica legata de drepturile de televiziune. "Dorim sa negociem singuri. In functie de ce ne prezinta LPF la Adunarea Generala, vom stabili ce pozitie vom adopta in problema drepturilor de televizare. FC Rapid nu a inaintat la LPF numarul de cont pentru a primi banii din drepturile tv. Dorim sa negociem drepturile singuri. Dinamo, Steaua si Rapid au aceeasi atitudine fata de aceasta problema", a spus Dinu Gheorghe. In schimb reprezentantii cluburilor mai mici s-au declarat foarte multumiti de noul contract. "Este cea mai buna varianta la ora actuala", a declarat presedintele lui Poli Iasi, Marius Stan.

×
Subiecte în articol: sport