x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Furtuna pe Litoral!

Furtuna pe Litoral!

31 Iul 2004   •   00:00

Cel mai interesant meci al primei etape, Farul - Dinamo, va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:00. "Centralul" partidei este Marian Salomir, desi initial desemnat a fost Sorin Corpodean.

REVANSA. La Constanta se va reedita un meci care a starnit o avalansa de comentarii in editia trecuta de campionat. Dinamo a invins Farul cu 2-1, golul victorios fiind inscris dintr-un penalty acordat in prelungiri de arbitrul Sorin Corpodean. "A fost hotie pe fata! In viata mea nu am vazut apa ceva", acuza, la finalul amintitului meci, patronul "marinarilor", Gheorghe Bosanceanu.

PRIME. Gruparea de pe Litoral isi doreste enorm sa invinga Dinamo, mai ales ca oficialii clubului au dublat prima de victorie, elevii lui Petre Grigoras urmand a incasa 800 de dolari in cazul unui succes. De altfel, toata suflarea constanteana este conectata la partida de debut a noului sezon, fiind de asteptat ca stadionul sa fie plin la ora meciului. "Prin venirea lui Grigoras am reusit sa scapam de tedinta "pro Dinamo", cand echipa era pregatita de Ion Marin", a declarat un oficial al Farului.

ELEV. Inedit este faptul ca, in perioada cat a antrenat la Farul, Ioan Andone l-a avut ca elev pe insusi Petre Grigoras, adversarul sau de astazi. "Mi-a fost elev si am avut o relatie excelenta. Era golgeterul echipei. De data asta, vin sa il bat, sper sa nu se supere", a declarat tehnicianul "cainilor". Dinamo nu are probleme de efectiv. Echipa a revenit joi dimineata de la Zilina si ieri a intrat direct in cantonament, la Saftica. De partea cealalta, "marinarii" au reusit sa-l transfere, surprinzator, pe Iulian Apostol, fotbalist ravnit de Craiova si de Rapid, care nu are insa drept de joc in prima etapa.

×
Subiecte în articol: sport