x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatasaray - Cadou frumos pentru Hagi

Galatasaray - Cadou frumos pentru Hagi

06 Feb 2005   •   00:00

Sambata, la implinirea varstei de 40 de ani, Gheorghe Hagi a primit cadou din partea echipei sale, Galatasaray, o victorie clara, 5-1, in partida cu Gaziantep. Dupa 19 etape, "leii" ocupa pozitia secunda in clasament, totalizand 45 de puncte, cu doua mai putin decat Fenerbahce.

IMPACARE. "Tort cu cinci lumanari pentru Hagi" a titrat cotidianul Star dupa succesul clar al lui Cim Bom in meciul de vineri seara. In afara celor trei puncte care conteaza enorm in lupta pentru titlu cu Fener, tehnicianul roman a mai avut parte de o veste buna: s-a impacat cu suporterii. Astfel, dupa inscrierea celui de-al patrulea gol, fanii au scandat la unison: "I love you, Hagi!". La randul sau, cotidianul Milliyet scrie ca Galatasaray a avut in intalnirea cu Gaziantep cea mai buna evolutie din acest sezon: "Galata a castigat un meci care se anunta dificil. A jucat cu seriozitate si cu dorinta".

PETRECERE. Dorind sa-i faca o surpriza "Regelui", Sabah a titrat pe prima pagina, in limba romana: "La multi ani, Ciga!", stalcind numele antrenorului. Hagi a fost sarbatorit in cursul zilei de sambata la baza de antrenament de la Florya, unde a primit un tort imens cu imaginea sa. Seara, tehnicianul roman a petrecut-o in Grecia, la invitatia lui Gica Popescu.

DECLARATII
Desi la prima vedere relatia lui Hagi cu oficialii clubului din Istanbul pare sa se fi indreptat, lucrurile nu stau chiar asa. La sfarsitul meciului cu Gaziantep, antrenorul roman a declarat ca nu exclude posibilitatea ca oficialii gruparii turce sa ii interzica intr-o zi sa le mai vorbeasca reprezentantilor presei: "Acum vorbesc foarte putin. Pot sa sustin conferinte de presa doar dupa meciuri. Poate ca intr-o zi imi vor spune sa tac de tot". El a precizat ca nu considera important cine realizeaza transferurile pentru Galatasaray, dar si-a exprimat speranta ca intr-o zi va fi si el consultat in aceasta privinta. Conducerea clubului sustine insa ca Hagi va beneficia de tot sprijinul. Vicepresedintele Ergun Gursoy a spus ca nu il deranjeaza declaratiile facute de antrenor la conferintele de presa, considerand ca acesta e provocat de ziaristi.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi