x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatenii au trait ieri ziua cea mai lunga

Galatenii au trait ieri ziua cea mai lunga

14 Iul 2004   •   00:00

Maine seara, la Constanta, de la ora 20:00, Otelul Galati urmeaza sa dispute prima mansa din cadrul turului I preliminar al Cupei UEFA, in compania formatiei Dinamo Tirana.

ERIK HOOSZ

Dupa ultima saptamana de stres, conducerea "otelarilor", prin vocea lui Neculai Boghici, a precizat ca litigiul financiar cu jucatorii a fost stins ieri dupa-amiaza.

CONSENS. La inceputul saptamanii, fotbalistii au amenintat ca nu vor urca in autocar, pentru deplasarea spre Constanta, daca nu isi primesc banii. In acest sens, presedintele Neculai Boghici a cerut ajutorul sponsorilor, insa, in cele din urma, se pare ca salvarea a venit prin virarea de catre LPF a primei transe din drepturile de televizare a meciurilor din sezonul urmator. "Am avut asigurari ca vom primi banii", declara Boghici ieri la pranz. In cele din urma, echipa a plecat spre Constanta, iar meciul se va disputa.

ARBITRI. Partida va fi condusa de o brigada din Bosnia-Hertegovina, avandu-l la centru pe Sinisa Zrnici. Acesta va fi ajutat de Goran Lepir si Drago Cule. Delegatia albaneza a sosit in Romania ieri-dimineata, deplasandu-se pana la Constanta cu un autocar inchiriat. "Nu va exista reciprocitate. Nu ne-au solicitat asta si nici transport. S-au descurcat pe cont propriu", a mai adaugat Neculai Boghici, care cauta ieri dupa-amiaza sa rezolve problema biletelor de avion in vederea deplasarii la Tirana.

×
Subiecte în articol: sport