x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ganea va suporta operatia lui Kennedy

Ganea va suporta operatia lui Kennedy

05 Apr 2004   •   00:00

Dupa faultul grav asupra scotianului John Kennedy petrecut in timpul meciul amical dintre Scotia si Romania, Ionel Ganea se disculpa, el oferindu-se sa suporte o parte din cheltuielile pentru operatia la genunchi a fotbalistului echipei Celtic Glasgow.

REMUSCARI. „Imi pare foarte rau. Nu stiu inca daca il voi ajuta platind din costurile operatiei sau daca il voi contacta pe Kennedy ca sa ii cer scuze personal. Am fost socat cand am aflat ca va fi indisponibil un an", a declarat Ganea. Fotbalistul romăn al echipei engleze Wolverhampton a spus ca nu a putut dormi dupa ce a auzit cat de serioasa este problema lui John Kennedy. „Sunt singur in Anglia, sotia si copiii mei sunt in Romănia si nu am putut sa vorbesc cu nimeni despre aceasta problema. Âştiu ca scotianul este suparat si voi pastra legatura cu el prin intermediul coechipierului meu Colin Cameron. Totusi, el a faultat primul si nu inteleg de ce m-a lovit atunci. Arbitrul fluierase deja, dar Kennedy a faultat", a afirmat „Ganezul".

JUDECATA. Potrivit jurnalului britanic Daily Record, antrenorul echipei Celtic Glasgow, Martin O’Neill, a declarat ca este posibil ca gruparea scotiana sa il dea in judecata pe roman. „A fost o situatie total inadecvata pentru un meci oficial, ca sa nu mai vorbim de un amical. Uneori este prea usor sa iti ceri scuze si sa pleci", a precizat O’Neill.
Vicentiu Neagoe, Cosmin Smochina


Si rau, si bun

Ionel Ganea este recunoscut ca fiind un jucator agresiv in teren si in afara lui. De notorietate este cazul danezului Christian Poulsen, care a fost indisponibil 8 luni dupa ce a fost faultat de „ganez", si altercatia cu Stelea care a avut loc inaintea meciului din preliminariile CE din 2002 dintre Romania si Norvegia. In ciuda acestui comportament, Ionel Ganea a demonstrat de mai multe ori ca este un caracter deosebit, ajutand material in mai multe randuri diferite persoane si familii aflate in impas, fiind recunoscut ca un om extrem de milos.

×
Subiecte în articol: sport