x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Glorie fara gol

Glorie fara gol

22 Mar 2004   •   00:00

Aflata in evidenta jena dupa prima parte a sezonului, Gloria poate zambi in acest moment.

Un succes, 2-0 cu FCM Bacau, si ieri, 0-0 la Alba Iulia, ambele in campionat, plus un 1-1 la Timisoara, in Cupa Romaniei, si calificarea in semifinale, nu pot decat sa-l multumeasca pe influentul presedinte Jean Padureanu, fericit ca nu a primit nici un gol in retur.

INCONSTIENTA. Cu "secundul" Alexandru Pelici pe banca, dupa demisia lui Aurel Sunda, Apulum pare a fi in transa. A mai lipsit si Ovidiu Maier, omul cu ordinea si pasa decisiva, motiv pentru bistriteni de a spera. Iar trupa pregatita de Remus Vlad nu s-a lasat invitata si a atacat din start. Prima parte a avut doar doua faze demne de remarcat. Prima, negativa, atunci cand fundasul gazdelor, Ad. Popescu, l-a atacat inconstient pe Coroian, provocindu-i o fractura deschisa (‘35). Cealalta, pozitiva, actiune a lui Iftodi si sut in transversala, din centrul careului.

ACUZE. Aflati in inferioritate numerica, amfitrionii au preferat in partea secunda sa aglomereze jocul la mijloc, de aici reiesind un joc anost. Totusi, Gloria ar fi putut castiga, insa Minteuan a ratat singur cu portarul gazdelor. In final, doar aplauzele publicului au adus aminte ca la Alba-Iulia s-a jucat un meci de Divizia A.
(LUCIAN DOBRATER - Alba-Iulia )

×
Subiecte în articol: sport