x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gojnea a prins finala junioarelor

Gojnea a prins finala junioarelor

05 Iun 2004   •   00:00

Madalina Gojnea s-a calificat in finala turneului de simplu-junioare a Internationalelor de tenis ale Frantei de la Roland Garros. In semifinale, Gojnea a trecut ieri de favorita numarul 5 a concursului, elvetianca Timea Bacsinszky, cu scorul 7-6 (13-11), 0-6, 6-2.

ECHILIBRU. Primul set a stat sub semnul echilibrului. Gojnea si Bacsinszky au mers cap la cap, castigand mai ales pe serviciul adversarei, pana la 6-6. Nici in tie-break lucrurile nu au stat diferit. Cele doua junioare au condus pe rand, dar, pana la urma, dupa mai bine de o ora de joc, romanca s-a impus cu 13-11, adjudecandu-si primul set.

CATEGORIC. Madalina a fost de nerecunoscut in setul secund. Romanca a fost depasita categoric, nereusind sa castige nici macar un game, dar eleva antrenorului Stelian Ciorbagiu si-a revenit in runda decisiva. Gojnea a reusit sa se impuna cu 6-2, calificandu-se in ultimul act al competitiei, dupa ce anul trecut se oprise in semifinale. In finala, reprezentanta noastra va juca impotriva invingatoarei din partida dintre bulgaroaica Sesil Karatancheva, principala favorita a turneului, si ucraineanca Katerina Bondarenko, cap de serie numarul 6. (Ionut Paduraru)

In semifinale si la dublu

Madalina Gojnea s-a calificat in semifinale si in proba de dublu a turneului de junioare de la Roland Garros. La dublu, Gojnea face pereche cu o alta romanca, Monica Niculescu, cele doua fiind favoritele numarul 4 ale concursului. In sferturi, Gojnea si Niculescu au trecut, scor 7-6 (11-9), 6-7 (3-7), 6-4, de dublul ucrainean Katerina Bondarenko - Olga Savciuk. In penultimul act al probei de dublu, romancele vor juca cu perechea Katerina Bohmova (Cehia) - Michaella Krajicek (Olanda), cap de serie numarul 6, care a trecut, scor 6-2, 6-1, de culplul Regina Kulikova - Evghenia Rodina (Rusia).
×
Subiecte în articol: sport gojnea