x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi este cautat de Politie!

Hagi este cautat de Politie!

16 Ian 2005   •   00:00

Gheorghe Hagi are probleme cu justitia turca si chiar risca sa fie condamnat la inchisoare. Potrivit cotidianului Hurriyet, antrenorul roman va fi adus cu politia la un tribunal din Istanbul pentru a fi audiat intr-un proces intentat, in 2001, de arbitrul Erol Ersoy.

DELIA GOMOESCU

IN VIZORUL ORGANELOR. Gica Hagi se ocupa de echipa, dar trebuie sa faca un drum si pe la tribunal, in Istanbul
Hagi a fost chemat in fata instantei pentru ca l-a scuipat, l-a calcat pe picior si l-a insultat pe "centralul" turc in timpul unui meci, pe cand era jucator la Galatasaray.

ABSENT. Hurriyet mentioneaza ca actualul antrenor al lui Cim Bom nu s-a prezentat la primele opt audieri, desi i s-au trimis citatii de fiecare data. "S-a decis ca Hagi sa fie adus cu politia la procesul in care s-a cerut condamnarea sa la un an si jumatate de inchisoare", scrie ziarul turc. In minutul 32 al partidei cu Genclerbirligi din 10 martie 2001, Hagi l-a tras pe arbitru de tricou pentru ca acesta anulase un gol al lui Hasan Sas. Cand Ersoy i-a aratat romanului cartonasul rosu, acesta l-a calcat pe picior si l-a scuipat pe arbitru. "Regele" si-a cerut ulterior scuze pentru comportamentul sau, dar tot a fost suspendat sase etape.

TURNEU. Vazandu-si de treaba, Hagi isi continua pregatirea cu Galatasaray. Sambata, echipa turca a invins cu 1-0 pe Schalke 04, intr-un meci amical disputat in Germania. Romanul Ovidiu Petre a evoluat din minutul 59 si a fost sanctionat cu un cartonas galben. Galata se afla la a doua victorie in fata unei echipe germane in acest an, dupa cea din meciul cu Borussia Dortmund, de la Efes Cup, de acum cateva zile.

ULTIMATUM PENTRU PLESAN
Gheorghe Hagi e suparat ca oficialii lui Galatasaray nu au rezolvat problema transferului lui Mihaita Plesan la gruparea turca si le-a dat un ultimatum. "Daca pana luni nu veti face ce am cerut, voi lua masuri", le-a spus "Regele" oficialilor turci. Potrivit cotidianului Hurriyet, responsabilii clubului Galatasaray nu se grabesc in privinta lui Plesan pentru ca au primit informatii cu caracter negativ despre mijlocasul roman. Surse din anturajul jucatorului ar fi spus conducerii gruparii turce ca fotbalistul Universitatii nu are caracter de lider, nu are experienta internationala si nu poate fi coordonator de joc.
×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi