x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi il vrea neaparat pe Mihaita Plesan

Hagi il vrea neaparat pe Mihaita Plesan

03 Ian 2005   •   00:00

Gheorghe Hagi a recunoscut ca l-a cerut in mod special pe Mihaita Plesan conducerii clubului Galatasaray. Obiectivul "Regelui" in 2005 este titlul in Turcia, iar, pentru a-si atinge scopul, antrenorul roman le-a impus reguli stricte jucatorilor sai.

DELIA GOMOESCU

AMBITIE. Gica Hagi este foarte hotarat in anul 2005
Pentru a-si indeplini obiectivul, antrenorul roman nu le va ingadui jucatorilor sai nici o abatere de la disciplina in acest retur.

JUCATORI. In ceea ce priveste viitoarele achizitii pe care le va face, Hagi a precizat ca a inmanat deja conducerii un raport referitor la jucatorii pe care ii doreste din retur. "Astept acum ca oficialii clubului sa actioneze", a spus Hagi, care nu a precizat numele fotbalistilor inclusi in raport. El a recunoscut totusi ca il vrea neaparat pe Mihaita Plesan. "L-am cerut special pe Plesan conducerii. Dar acum nu mai depinde de mine, pentru ca nu eu ma ocup de transferuri", a spus Hagi. "Regele" a adaugat ca mai sunt jucatori romani pe care i-ar dori la echipa sa, dar este constient ca nu-i poate aduce pe toti.

ROMANIA. Hagi considera ca, in Romania, titlul se va juca pana in ultima etapa, intre cele trei mari pretendente Steaua, Dinamo si Rapid. Tehnicianul roman apreciaza ca echipa care va reusi in retur sa aiba parcursul pe care l-a avut Steaua in prima jumatate a sezonului are toate sansele sa devina campioana. In ceea ce priveste parcursul "ros-albastrilor" in Cupa UEFA, Hagi crede ca "toata lumea si-ar dori ca Steaua sa ajunga in finala, chiar si Cristi Borcea, desi el nu vrea sa recunoasca acest lucru".

NOUL DECALOG AL LUI GHEORGHE HAGII
Potrivit cotidianului Vatan, Hagi a conceput o noua lista cu zece reguli care trebuie sa fie respectate de fotbalisti. Hagi are deja o vasta experienta in alcatuirea acestor regulamente. "Decalogul" a fost primul set de reguli stabilite de "Rege" dupa ce a fost numit selectioner al Romaniei. Apoi, ca antrenor la Bursaspor, el a impus "Legile lui Hagi". Cand a preluat pe Galatasaray, tehnicianul roman si-a adus cu el si lista cu "porunci", pe care o actualizeaza periodic.
  • 1. Este interzis consumul de bauturi carbogazoase. Se vor consuma doar sucuri naturale de fructe si ceaiuri.
  • 2. Consumul de bauturi alcoolice si petrecerea timpului in oras, cu 48 de ore inaintea meciurilor, sunt interzise.
  • 3. Jucatorii trebuie sa fie foarte atenti in ceea ce priveste viata lor personala, astfel incat aceasta sa nu reprezinte un subiect pentru revistele de scandal.
  • 4. Este interzisa acordarea de interviuri si participarea la emisiuni in direct.
  • 5. Se va veni la baza de antrenament cu o ora inaintea inceperii sedintei de pregatire.
  • 6. Telefoanele mobile vor fi inchise in zilele meciurilor.
  • 7. Sunt interzise conflictele intre jucatori.
  • 8. Cei care se vor accidenta in alta parte decat pe teren si care se vor imbolnavi din cauza abuzurilor din viata personala vor fi sanctionati.
  • 9. Fotbalistii trebuie sa evite sa mai vina la baza de la Florya cu masini de lux.
  • 10. Jucatorii care nu vor respecta aceste reguli vor fi amendati cu sume ce vor fi stabilite de catre antrenorul Gheorghe Hagi.
  • ×
    Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi