x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Veste bună de la Simona Halep: „Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc”

Veste bună de la Simona Halep: „Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc”

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2024   •   18:10
Veste bună de la Simona Halep: „Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc”
Sursa foto: Hepta

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în meciul de debut de miercuri, de la turneul Challenger WTA 125 de la Paris. Românca s-a accidentat la genunchi, la revenirea ei pe zgură, după perioada în care a fost suspendată. Ea a transmis joi fanilor ei un mesaj de mulțumire și încurajare.

„Ei bine, ieri nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua.”, a scris Halep într-un mesaj postat pe instagram.

„Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în călătoria mea.”, a completat fosta lideră mondială, cu optimism.

În final ea le-a mulțumit fanilor săi: „Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă foarte mult pentru mine.”

Simona Halep a primit o veste neplăcută în cursul acestei săptămâni, după ce organizatorii de la Roland Garros au comunicat numele celor care au primit wild carduri la al doilea Grand Slam al anului, numele ei nefiind pe listă.

Ea ar mai putea avea o șansă în cazul unor retrageri de ultim moment, fie a unora din sportivele aflate deja pe tablolul principal sau al calificărilor, dar mai ales în cazul în care vreuna din cele care au primit invitație nu o va putea onora.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: halep mesaj multumiri