x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal / Steaua – Portland, ultima şansă pentru primăvara Champions League

Handbal / Steaua – Portland, ultima şansă pentru primăvara Champions League

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Noi 2008   •   00:00

Steaua Bucureşti susţine duminică un meci decisiv cu spaniolii de la Portland San Antonio în grupa E a Ligii Campionilor, un succes al campioanei României fiind echivalent cu calificarea în faza următoare a competiţiei.



Steaua Bucureşti, lider al grupei E din Liga Campionilor cu 6 puncte, primeşte duminică la Buzău (ora 19,00) vizita echipei spaniole Portland San Antonio, locul 3 cu 4 puncte. În meciul tur, spaniolii s-au impus cu 38-30. Meciul este arbitrat de croaţii Lovric şi Petkovic. Steaua poate realiza cea mai bună performanţă a unei echipe masculine în Liga Campionilor, dacă obţine 2 puncte în meciurile cu Portland şi Cehovskie Medvedi, în Rusia pe 23 noiembrie.

În grupa C a Ligii Campionilor la feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea are un meci dificil în Croaţia cu Podravka Koprivnica, sâmbătă (ora 17,00), în etapa a 3-a a grupei. După un succes cu Larvik HK (33-29), campioana României a fost învinsă în Rusia de Lada Togliatti (33-34). În clasamentul grupei, toate cele 4 echipe au acumulat câte 2 puncte. Meciul este arbitrat de Valentin Vakula şi de Aleksandr Liudovik din Ucraina.

În turul 3 al Cupei Cupelor, HCM Constanţa joacă pe teren propriu prima manşă cu portughezii de la ABC Braga, duminică de la ora 11,00. Meciul este condus de arbitrii slovaci Hascik şi Otapka.

În turul 3 al Cupei Challenge, UCM Reşiţa primeşte în prima manşă vizita croaţilor de la HRK Karlovac, sâmbătă de la ora 19,00. Jocul este arbitrat de muntenegrenii Pavicevic şi Vujisic.

În aceeaşi competiţie, Ştiinţa Bacău dispută sâmbătă meciul tur în Italia pe terenul formaţiei
Gammadue Secchia de la ora 19,30. Partida este arbitrată de spaniolii Lopez şi Zabalza.

A treia noastră reprezentantă în Cupa Challenge, CSU Suceava, susţine meciul tur, tot în Italia, în compania echipei Bologna United. Jocul are loc duminică de la ora 19,30 şi este arbitrat de Pandzic şi Satordzija din Bosnia Herţegovina.

×
Subiecte în articol: sport