x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il Luce si-a luat revansa

Il Luce si-a luat revansa

16 Iul 2004   •   00:00

In urma cu numai cinci zile, Mircea Lucescu si Sahtior Donetk pierdeau, la loviturile de departajare, Supercupa Ucrainei in fata lui Dinamo Kiev.

Primul prilej de revansa a venit aseara, o data cu startul noii editii a campionatului ucrainean, cand cele doua echipe s-au intalnit din nou. Sahtior s-a impus de aceasta data clar, invingand cu scorul de 2-0 chiar pe terenul ei campioanei en-titre.

ROMANI. La Sahtior, Mircea Lucescu a folosit in primul 11 patru dintre cei cinci jucatori romani aflati in lot, Stoican, Rat, Marica si Barcauan, in timp ce Daniel Florea a fost doar rezerva. De partea cealalta, la Dinamo Kiev a aparut printre titulari doar Cernat. Mai mult, galateanul nu a avut o prestatie prea reusita, fiind schimbat dupa numai 32 de minute cu Gusin.

GOLURI. Aproape imediat dupa aceea, in minutul 35, Sahtior a deschis scorul. Timosciuc a urmarit insistent un balon pe partea stanga, a centrat excelent in careu, de unde Lewandowski a trimis cu latul in plasa. Elevii lui Mircea Lucescu au continuat sa domine tactic partida si in partea secunda. In minutul 75, Flavius Stoican s-a accidentat si a fost nevoit sa paraseasca terenul, el fiind inlocuit cu Belik. Sahtior s-a desprins decisiv in minutul 83, dupa golul lui Duljai. (Ionut Paduraru)

LIFESPORT LA DONETK

Revista Lifesport a lansat ultimul numar, iulie-august, care cuprinde numeroase materiale interesante din lumea sportului, cum ar fi un interviu amplu cu Mircea Lucescu, noul antrenor al "legiunii romane" de la Sahtior Donetk, care aseara a invins rivala Dinamo Kiev. Pe langa acesta, cititorii mai pot afla lucruri interesante despre viata celor cinci jucatori romani de la echipa lui Rinat Ahmetov, Stoican, Rat, Marica, Florea si Barcauan, precum si un interviu exclusiv cu magnatul ucrainean.

×
Subiecte în articol: sport